Meridián Csoport

Meridián Csoport

MERIDIÁN-TÚRA A SPARTACUS-ÖSVÉNYEN

2017. február 04. - Meridián Csoport

Tarts velünk egy tavaszindító Meridián-kirándulásra, gyűjtsük be közösen a hegyek energiáit! Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

20170204_illusztracio.jpg

Ezúttal is lehetőség nyílik baráti hangvételű, kötetlen, laza beszélgetésekre egymással titkokról és rejtélyekről, az ősi magyarságról, az emberiség eredetéről, spiritualitásról, tudatkutatásról, paleoasztronautikáról és ufójelenségekről (is).

Találkozó: 2017. április 2-án, vasárnap 07:30-kor a Batthyány téren, a templom előtt. Innen a 07:58-kor induló HÉV-vel megyünk Szentendréig, majd tovább a 09:05-ös busszal Pilisszentlászlóig, a menetidő összesen 70 perc.

Túraútvonal: Pilisszentlászló – Spartacus-ösvény – Jenő-kunyhó – Apát-kúti-völgy – Visegrád, nagymarosi rév

A túra hossza kb. 12 kilométer, közepesen nehéz szintkülönbséggel.

A Pilis–Visegrádi-hegység egyik legszebb turistaútja az eredetileg vadászoknak kialakított Spartacus-ösvény, amelyet 2015 szeptemberében adtak át a kirándulóknak. Az immár zöld sávval jelölt, Pilisszentlászló és Visegrád között kanyargó keskeny ösvény merész, látványos vonalvezetésével tűnik ki a magyarországi turistautak közül, nem utolsósorban az útvonalról többször is feltáruló fantasztikus panorámának köszönheti hírét.

Félúton, festői szépségű környezetben, a Jenő-kunyhónál egyórás pihenőt tartunk. A túra végén – választható lehetőségként – a visegrádi pisztrángos tavaknál, az Ördögmalom Erdei Étteremben fogyasztjuk el az estebédet.

Az esti órákban érünk a visegrádi komphoz, ahonnan óránként indulnak Volán-buszok Újpest–Városkapuig.

Rendezvényünk ezúttal is önköltséges, mindenkinek csak a saját utazását és étkezését kell fizetnie. A terepviszonyoknak és az időjárásnak megfelelő öltözék szükséges!

Bővebb információ ezen a linken, ahol részvételi szándékodat is jelezheted.

Gyere végig velünk Te is a Spartacus-ösvényen!

ZSUZSI ÉS PRUSI
A MERIDIÁN CSOPORT ALAPÍTÓI

süti beállítások módosítása