SIKERES ÉVET ZÁRT A MERIDIÁN CSOPORT

SIKERES ÉVET ZÁRT A MERIDIÁN CSOPORT

Izgalmas kalandokkal, saját szervezésű programokkal, előadásokkal, találkozókkal és kirándulásokkal tarkított évet hagyott maga mögött a Meridián Csoport 2016-ban is. Legnagyobb projektünk az Izsáky-eset utáni nyomozás volt. Az 1974-es erdélyi kozmikus kapcsolatfelvétel igazságtartalmáról, valamint saját expedíciónkról és kalandjainkról 2017-ben megjelenő könyvünkben olvashattok majd: hamarosan kiderül az igazság!

20161231_illusztracio_32.jpg

A Meridián Csoport Facebook-oldala immár több mint 700 kedvelővel büszkélkedhet, a csoportunk égisze alá tartozó Magyar Ufókutatási Klub nyílt Facebook-csoportnak pedig közel 3000 tagja van. Továbbra is szeretettel várjuk az érdeklődőket, keressetek bennünket a Facebookon, csatlakozzatok hozzánk, és szívesen látunk benneteket rendezvényeinken is!

2017-ben új helyszíneken, az ország több pontján is tartunk előadásokat. Rengeteg meghívást kaptunk, igyekszünk mindenhová eljutni, és beszámolni célkitűzéseink megvalósításáról. Újabb expedíciókra is készülünk, sorra vesszük az ufókutatók számára érdekes eseteket. Könyvtári és helyszínelő kutatásokat is végzünk esetleges bizonyítékok begyűjtése céljából.

Dolgozunk tovább, nem hagyjuk magunkat, elválasztjuk az ocsút a búzától, és mindenről beszámolunk majd nektek. Ezáltal reméljük, hogy Ti is közelebb kerültök a rejtélyes ufós esetekhez, azok valóságtartalmához.

Boldog, ufóélményekben gazdag évet kívánunk mindenkinek!

ZSUZSI ÉS PRUSI
A MERIDIÁN CSOPORT ALAPÍTÓI

 

SIKERES ÉVET ZÁRT A MERIDIÁN CSOPORT Tovább