Meridián Csoport

Meridián Csoport

AZ IZSÁKY-BŐRÖNDÖK TITKAI

2017. november 17. - Meridián Csoport

Hogyan csalogassuk le az ufókat? Miként léphetünk kapcsolatba intelligens földönkívüli civilizációkkal? Hogyan érthetjük meg az általuk küldött üzeneteket? Az igazság mindig az orrunk előtt van.

20171117_illusztracio_1.jpg

Izsáky László, a kiválasztottsága miatt kitaszított erdélyi ufókutató példamutató, kitartó, elkötelezett munkájával letette az ufókutatás legfontosabb alapkövét, amely megnyitja az emberiség számára a határtalan Univerzum kapuit más lakott világok felé. Életművét többen ellopták, majd eltitkolták, bőröndnyi hagyatékát sokan a mai napig tévesen magyarázzák, ezáltal téves következtetésekre is jutnak. A tüzet Izsáky László, a valódi Vieces gyújtotta meg, s csak az erre érdemesek vihetik tovább a fáklyát. Csak példaértékű összefogással válhatunk kozmikus emberré, csak az egység tarthatja életben a tüzet. A jel működik, több mint 42 év után újra vörösen izzik a Kakastaréj.

A Körmendi Kulturális Műhely meghívja Önt, kedves családját, barátait Perlaki Zsuzsanna Éva kutató „Az Izsáky-bőröndök titkai” című kaszinó estjére 2017. november 28-án, kedden 17 órára a körmendi Batthyány-kastély aulájába. Az előadóval beszélget Eőry Szabó Ferenc mkl és Eőri Szabó Ferenc. Bővebben az alábbi linken, ahol részvételi szándékodat is jelezheted.

20171117_illusztracio_2.png

süti beállítások módosítása