Meridián Csoport

Meridián Csoport

MERIDIÁN-TÚRA – MINDIG A SÁRGA ÚTON

2015. október 04. - Meridián Csoport

Szeretettel várjuk a Meridián – Magyar Ufókutatási Klub tagjait és csoport-hovatartozástól függetlenül minden érdeklődőt a Meridián csoport által szervezett második hagyományteremtő találkozóra, egy őszi túrára a budai Csíki-hegyekben.

20151004_illusztracio.jpg

Ezúttal nem bemutatkozó előadásokat tartunk, hanem kötetlen, laza beszélgetésekre nyílik lehetőség egymással ufókról, határtudományokról, tudatkutatásról (is).

Időpont: 2015. október 18., vasárnap

Találkozó: 9 órakor a Széll Kálmán (Moszkva) téren, a 21-es busz végállomásán. A 09:18-kor induló busszal megyünk Csillebércig. Innen irány a Csíki-hegyek, a következő útvonalon: Csillebérc, KFKI – Felsőszállás – Csíki-hegy – Huszonnégyökrös-hegy – Csíki-puszta – Budaörs, Csíki-tanya,végig a sárga turistajelzésen.

A Csíki-hegyekből kiváló kilátás nyílik a környékre, a szikláknál és füves tisztásokon egyaránt le lehet telepedni.

A túra hossza kb. 8 kilométer, közepes nehéz szintkülönbséggel.

Visszaindulás: a Budaörsről 16:03-kor induló 88-as busszal. (A budapesti vonaljegy és átszállójegy a járat teljes hosszán érvényes. A Budapest-bérlethez a fővároson kívüli szakaszra vonaljegyet vagy környéki helyközi vonaljegyet kell érvényesíteni.)

A terepviszonyoknak és az időjárásnak megfelelő öltözék szükséges! Mindenki hozzon magával egész napra elegendő ételt és italt, valamint pokrócot, esőkabátot és szemetes zsákot!

Mi biztosan végigmegyünk a „sárga úton”! Gyertek Ti is!

ZSUZSI ÉS PRUSI
A MERIDIÁN CSOPORT ALAPÍTÓI

süti beállítások módosítása