Meridián Csoport

Meridián Csoport

MERIDIÁN – A GYERMEKKOR VÉGE

2017. szeptember 05. - Meridián Csoport

Találkozó: 2017. szeptember 17-én, vasárnap 15 órakor a népligeti Planetárium bejáratánál. A programon való részvétel ingyenes, részvételi szándékodat itt jelezheted.

20170905_illusztracio.jpg

Kedves olvasóink, kedves tagjaink! Ismét eljött az ideje, hogy – a virtuális világból kilépve – személyesen találkozzunk a Népligetben az immár harmadik alkalommal megrendezendő Meridián-pikniken. A csoport két alapítója, Perlaki Zsuzsanna Éva és Prusinszki István az alternatív elméletekkel és ufókérdéssel foglalkozó nyomtatott magazinokban, internetes közösségi oldalakon és csoportokban terjedő álhírek megállítását tűzte ki célul, egyúttal új irányt mutat a földönkívüli intelligenciákkal való kapcsolatfelvétel érdekében.

 

PERLAKI ZSUZSANNA ÉVA – MÉG MINDIG BEDŐLTÖK A HOAXOKNAK!

Rövid beszámolót tartok az elmúlt napokban a közösségi oldalakon és csoportokban nagy port kavart, általam kreált médiahoax elszomorító tanulságairól. Utána álhírleleplező „alap-gyorstanfolyamot” tartok az alternatív tudományok iránt érdeklődő résztvevőknek: azoknak, akik könnyebben szeretnének eligazodni a világhálón található információk sűrűjében, és akik a kényelmetlen igazságot választják a kényelmes hazugság helyett. A tanfolyam teljesen ingyenes – ám némi intelligencia azért nem árt hozzá!

 

PRUSINSZKI ISTVÁN – ÁLHÍREKTŐL A TUDOMÁNYIG AZ UFÓKUTATÁSBAN

A gyermekkornak vége, ideje felnőni. Az általam megálmodott Meridián Csoport komoly alternatívaként szolgálhat mindazoknak, akik hozzánk hasonlóan csalódtak a nézeteltérésekkel, hazugságokkal, ármánykodásokkal telített „régi ufós” közösségben, az áltudományt népszerűsítő „veteránokban”. Fel kell végre nőni a mesék világából, hiszen nem a messziről bűzlő maszlagra vagyunk kíváncsiak, hanem a valódi igazságra. Az álhírekkel, alternatív elméletekkel és ufókutatással foglalkozó egyetemi diplomamunkám készítése és értékelése erősített meg a legjobban abban, hogy érdemes elhagyni a járt utat a járatlanért, és határozottan lépdelni ezen az ingoványos terepen, mert csak így lehet elválasztani az ocsút a búzától.

süti beállítások módosítása