Meridián Csoport

Meridián Csoport

PERLAKI ZSUZSANNA ÉVA: A JEL – KÖNYVBEMUTATÓ

2018. június 24. - Meridián Csoport

A Meridián Csoport szeretettel meghív minden kedves érdeklődőt Perlaki Zsuzsanna Éva A JEL című dokumentumregényének bemutatójára.

20180624_illusztracio.jpg

Izgalmas kalandozásra invitálja az olvasót az erdélyi Gutin hegység festői szépségű ormaira, a vörösen izzó Kakastaréjra Perlaki Zsuzsanna Éva lebilincselő dokumentumregényében. A Gondolatok az égbolt alól blog szerkesztője – többéves kutatást követően – társaival együtt sikeresen rekonstruálta az Izsáky László által 1974-ben végrehajtott ufólehívást. Alattomos ármánykodásokkal, csalódásokkal és meglepetésekkel kísért útja közben valódi társakra lelt, akikkel új alapokra helyezte az ufókutatást. Rendhagyó expedíciók, különös kalandok és megmagyarázatlan események sokasága erősítette meg a végső felismerést: nem vagyunk egyedül.

A Meridián Csoport szeretettel meghív minden kedves érdeklődőt Perlaki Zsuzsanna Éva A JEL című dokumentumregényének bemutatójára.

Helyszín: Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár kispesti könyvtára (XIX., Üllői út 255.).

Időpont: 2018. július 24., kedd 17 óra

A dedikálással egybekötött könyvbemutatón a Kakastaréjnál készült videókból is láthatnak részleteket.

Meghívott vendégek: Eőry Szabó Ferenc mkl és Eőri Szabó Ferenc, Izsáky László „Más lakott világok – A teremtés hat napja” című könyvének szerkesztői

A kötetet bemutatja: Prusinszki István, a Meridián-könyvek sorozatszerkesztője

A helyszínen a kötet 3990 Ft-ért megvásárolható.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

süti beállítások módosítása